Koken voor groepen

 

 

Organiseer je een cursus, workshop of vakantieweek, dan heb je genoeg aan je hoofd met de inhoud. Het koken zou je dan aan mij kunnen overlaten. Ik kook graag voor groepen. Als deelnemer aan uiteenlopende groepsactiviteiten zoals cursussen, wandel- en zeilvakanties, en de 3-jarige Aumm opleiding weet ik ook als deelnemer hoe belangrijk lekker en goed eten is.


In overleg bepalen we wat ik voor je verzorg. Dat kunnen alle maaltijden van de dag zijn of alleen het diner.

Een voorbeeld menu:
Ontbijt: diverse soorten brood, beschuit, crackers, muesli. Zoet beleg, kaas, tomaat, komkommer. Een gekookt ei of een warm broodje. Jus d' orange, Koffie, thee, melk.

Lunch: als ontbijt, indien gewenst aangevuld met soep, warme snack en/ of salade.

Diner: hoofdgerecht, bijvoorbeeld gevulde paprika en gevulde courgette, rijst, 2 frisse salades, dessert. Koffie of thee met wat lekkers als besluit. Ik kook in overleg vegetarisch of met biologisch vlees. Of een internationale week: dagje Mexicaans, Indiaas, Chinees, Turks, Grieks, Italiaans, en vooruit, Hollands stamppot buffet. Maar dan net even anders dan je ze thuis bij je moeder kreeg!

Of een (al dan niet vegetarisch) koud buffet:

Bij volledige verzorging is de prijs inclusief de gehele dag koffie en thee met iets er bij en uiteraard voldoende fruit. Ook hoort daar het doen van de boodschappen bij. Mijn tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers, het aantal maaltijden per dag, de duur van de cursus of vakantie. Bel of mail even voor meer informatie. 

Ik ben sinds begin 2011 vaste kok bij de weekeinden van Martijn Rasche www.lichaamswerkenmeditatie.nl

De afgelopen jaren heb ik bij voor een groot aantal opdrachtgevers gekookt op diverse plaatsen in Nederland en Frankrijk. Ik ken diverse groepsaccommodaties die geschikt zijn voor een leuke vakantie of  een workshops.

Organiseer je  een weekeinde of vakantieweek en ben je op zoek naar een goede, flexibele kok: bel of mail mij!